De acum nu mai trebuie sa visam la vacantele de tip croaziera

Pana nu demult, oamenii de rand visau doar sau vedeau doar in filme vacante de tip croaziera. Si acum oamenii mai cred ca o astfel de vacanta nu si-o permite oricine, ci doar cei bogati.

Totul a luat o intorsatura de cand cu miile de agentii de turism si cu oferte peste oferte incat sunt de parere ca oricine isi doreste o vacanta croaziera pe Atlantic sau de ce nu, chiar in Europa, poate pune bani deoparte in cateva luni pentru a-si indeplini visul.

Daca ma gandesc logic, ofertele de croaziera sunt pe la 400-500 de euro, iar daca a-s pleca la mare pentru o saptamana tot de banii astia are nevoie buzunarul meu, dar diferentele sunt de la cer la pamant.

Un alt motiv pentru care oamenii nu aleg croazierele este si faptul ca se speculeaza ca pe vas, mancarurile si bauturile ar fi foarte scumpe, dar binenteles ca acestea sunt doar mituri, deoarece pretul unei croaziere este All Inclusive.

Pentru un cuplu mi se pare o vacanta de vis o astfel de croaziera unde ai defapt cazare intr-o camera de hotel luxoasa care pluteste, acces la toate dotarile si multa multa liniste pentru timpul petrecut pe vas.

Singurul dezavantaj il constituie transportul pana in port si inapoi, dar daca te gandesti din timp la o astfel de vacanta, iti poti lua din timp bilete de avion low cost si asa mai scapi de o grija.

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.