Tehnologie

Cele mai noi stiri despre tehnologie

Cabluri de fibra optica - domenii de aplicatie


Cablul de fibra optica este un cablu de retea format din mai multe fibre de sticla, care sunt acoperite de o manta de protectie si manipulare. Aceste cabluri sunt utilizate pentru Internet de mare viteza sau in retele de comunicatii cu latime de banda foarte mare. Cablurile cu fibra optica sunt din ce in ce mai utilizate in aceste zile iar domeniul lor de aplicabilitate s-a diversificat. Astfel ele sunt folosite si in domeniul medico-chirurgical ca ghiduri de lumina si echipamente de imagistica.

Utilizarea cablurilor de fibra optica

PRO-NETWORKING.ro - Magazin online cu accesorii de fibra optica

Gestionarea eficienta a cablurilor dintr-o retea de fibra optica poate fi comparata cu o forma de arta. Utilizarea accesoriilor fibra optica potrivite este cu atat mai importanta.

Pe masura ce locurile de munca moderne si familiile devin din ce in ce mai complexe si utilizeaza din ce in ce mai multa tehnologie, la fel si o multitudine de cabluri se infiltreaza in viata noatra de zi cu zi. Pentru a nu crea confuzie, este esential sa discutam despre un management eficient al cablurilor.

Moduri de promovare site seo si cum sa obtineti mai mult trafic pe site

Promovarea site-ului poate fi un proces destul de dificil mai ales daca nu cunoasteti anumite instrumente eficiente si nu sunteti la curent cu ultimele noutati in domeniu. Cand va grabiti, va doriti eficienta maxima si rezultate bune este indicat sa externalizati serviciile de seo, adica sa apelati la o agentie de promovare site seo. Este cel mai scurt drum catre succes. Altfel, exista cateva modalitati de promovare pe care le puteti incerca direct.

Aceste tehnici si strategii s-au dovedit deja eficiente pentru alte site-uri si blog-uri.

Praf si caldura - metode de intretinere a laptopului

Da, caldura reprezinta "cauza mortii" pentru cele mai multe laptopuri. Caldura face ca toate componentele sa se dilate sau sa se contracte putin. In plus, o temperatura inalta poate ajunge la un nivel critic incat laptopul sa se inchisa singur, aparent fara un motiv real. Daca ventilatoarele si radioatorul de pe procesor sunt infundate cu praf, atunci laptopul va avertizeaza ca exista o problema. Cum? Se opreste singur.

Doar jumătate din traficul online este uman

Psiholog: “Internetul nu e atât de liber pe cât credem noi

            Internetul nu este un mediu de comunicare atât de liber şi sigur pe cât ne place să credem, iar un studiu realizat de Imperva Incapsula arată că, în anul 2015, doar 51,5% din traficul online era generat de oameni, iar restul de roboţi virtuali. Totodată, studiul realizat pe un eşantion de 35.000 de website-uri mai arată că 29% dintre aceşti roboţi sunt răi, iar 19,5% sunt buni.

Proiectul național “Școala mea pe Internet”

Website-uri gratuite pentru gradinițele, școlile și liceele din România 

Asociația Europa Digitală derulează, în anul 2015, proiectul national “Școala mea pe Internet”, prin care își propune proiectarea, dezvoltarea, implementarea și găzduirea în mod gratuit a website-urilor aparținând instituțiilor românești de învățământ din sistemul preuniversitar.

De ce să faceţi teste auto înainte de examen

Pentru a obţine permisul de şofer trebuie să urmaţi cursurile cu un instructor autorizat şi apoi să vă înscrieţi la DRPCIV pentru examenul teoretic (sala). Dacă îl promovaţi, urmează să daţi proba practică (traseul). 

Noua Generaţie de Jocuri Online 3D!

O firmă din Iaşi specializată în jocuri browser, anunţă lansarea unui website nou, cu jocuri online gratuite, care va face valuri cu siguranţă.

"Ne pasă de utilizatorii noştrii! De aceea oferim tuturor acces uşor către jocuri gratuite, iar asta este, de asemenea, şi cea mai bună modalitate pentru internauţi, de a se conecta şi interacţiona între ei", spune fondatorul site-ului.

Care ar trebui sa fie conditiile dumneavoastra cand cumparati un laptop second hand

Achizitionarea unui laptop este destul de dificila, dicutiile incep de la ce caracteristici sa aiba pana la cat de mare sa fie hard-ul. Atunci cand te hotarasti sa cumperi un laptop second hand(sau laptop refurbised) sau un laptop nou, deja parerile sunt impartite. Orice discutie incepe de la suma pe care va permiteti sa o cheltuiti.

Televizoare de Black Friday 2013

Inlocuirea unui obiect din casa ta cu unul mai performant a fost mereu atat un viciu cat si o necesitate pentru orice domn care doreste sa isi modernizeze casa. 
   

Pages

Subscribe to RSS - Tehnologie