Satmarenii sunt invitati sa doneze 2 % din impozitul pe venit Spitalului Judetean de Urgenta Satu mare

Marcela Papici a invitat sătmărenii care doresc să ajute Spitalul Județean să doneze 2% din impozitul pe venit acestei instituții. Acestia o pot face completând un simplu formular.

Aceste formulare se vor gasi la fisier si la punctele de internare pentru cei care vor sa sprijine spitalul cu cei 2 % pe care iau platit statului in 2015.

Anunțul a fost făcut ieri 4 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă de către Marcela Papici managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare. Aceste formulare pot fi completate până în luna mai.

„Pentru că fundaţia spitalului există şi legea ne permite să apelăm şi la această formă de întrajutorare derulăm campania 2% pe fundaţia spitalului. Formularele pentru donaţia de 2% din impozitul datorat se vor găsi la fişiere şi la punctele de internare pentru cei care vor să sprijine spitalul cu 2% din impozitul care l-au plătit deja statului în 2015. Formularele sunt deja completate cu datele fundaţiei, trebuie doar câteva date personale şi semnătura din partea celor care vor fi alături de noi”, a declarat Papici.

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.