Restaurante

Restaurante din judetul Satu Mare

Restaurant - Pizzerie Daemi

Situat in centrul orasului SATU MARE, in sensul giratoriu, viz-a-viz de hotel Dacia, restaurantul DAEMI va asteapta in fiecare zi intre orele 11:00 – 23:30 cu specialitati irezistibile de cea mai buna calitate.

Intr-o cladire veche de 110 ani, restaurantul in stil rustic, cu caramida aparenta care creeaza o atmosfera calda si intima, este locul ideal pentru o gustare calda.

Infiintata in anul 2004, bucataria noastra s-a imbunatatit continuu si s-a extins cu meniuri mult mai sofisticate, pregatite de bucatari renumiti, cu multa experienta.

Restaurant & Pizzeria Al Capone

După reconstruirea totală a clădirii,din 2009 s-a creat un Restaurant Nou, Elegant, cu Stil, constând din două încăperi: fumători şi nefumători,(dar multumită sistemului de aerisire nu se simte diferenţa).

Timp de livrare: între 20-60 de minute, iar in funcţie de aglomeraţie, ori condiţii meteorologice extreme, acesta poate creşte, motiv pentru care ne cerem scuze, anticipat.

Comenzi: in cazul în care doriţi, ca o comandă să fie livrată la o oră fixă, vă rugăm ca aceasta să fie dată cu aproximativ 2 ore înainte

Subscribe to RSS - Restaurante