Localuri

Localuri unde sa iesi in Satu Mare

Restaurant - Pizzerie Daemi

Situat in centrul orasului SATU MARE, in sensul giratoriu, viz-a-viz de hotel Dacia, restaurantul DAEMI va asteapta in fiecare zi intre orele 11:00 – 23:30 cu specialitati irezistibile de cea mai buna calitate.

Intr-o cladire veche de 110 ani, restaurantul in stil rustic, cu caramida aparenta care creeaza o atmosfera calda si intima, este locul ideal pentru o gustare calda.

Infiintata in anul 2004, bucataria noastra s-a imbunatatit continuu si s-a extins cu meniuri mult mai sofisticate, pregatite de bucatari renumiti, cu multa experienta.

London Pub

london pub satu mare

The London Pub este situat la doar 4 km de orasul Satu Mare. Va ofera voie buna, ambianta muzicala si atmosfera calduroasa. Este deschis zilnic si are o capacitate de 100 de locuri. Pub-ul poate fi locul unde sa sarbatoriti, sa petreceti, sau doar sa pierdeti ceva vreme cu un prieten, in fata unei beri racoroase departe de aglomeratia din oras. Vinul, cafeaua pot fi o alternativa foarte buna in timp ce barmanii pregatesc cocktail-urile. Dj Elyas John este responsabil de muzica.

Restaurant & Pizzeria Al Capone

După reconstruirea totală a clădirii,din 2009 s-a creat un Restaurant Nou, Elegant, cu Stil, constând din două încăperi: fumători şi nefumători,(dar multumită sistemului de aerisire nu se simte diferenţa).

Timp de livrare: între 20-60 de minute, iar in funcţie de aglomeraţie, ori condiţii meteorologice extreme, acesta poate creşte, motiv pentru care ne cerem scuze, anticipat.

Comenzi: in cazul în care doriţi, ca o comandă să fie livrată la o oră fixă, vă rugăm ca aceasta să fie dată cu aproximativ 2 ore înainte

Subscribe to RSS - Localuri