Samsung Galaxy S4 va fii lansat la New York pe 14 Martie

Lansarea Galaxy S4 va avea loc în New York şi este programată pentru 14 martie, potrivit Reuters. Se pare că Samsung a confirmat venirea vedetei sale pentru piaţa smartphone-urilor. Lansarea Galaxy S4 în SUA vine pe fondul cererii venite de la operatori. Anul trecut, Galaxy S3 a fost arătat publicului în Londra, dar anul acesta se va muta în New York. Compania nu a precizat şi ce dotări va avea telefonul, dar acest anunţ este o formă de teaser pentru a menţine entuziasmul şi interesul utilizatorilor la cote ridicate. Asta înseamnă că la Mobile World Congress din Barcelona Samsung nu va veni cu noutăţi marcante.

Lansarea Galaxy S4 în SUA este prima a unui smartphone de top de la sud-coreeni în ultimii trei ani. Se pare că un factor a fost şi faptul că divizia de marketing a Samsung s-a concentrat pe tratarea cu ironie a fanilor Apple. "Anul trecut am lansat Galaxy S3 în Londra şi de data asta schimbă scena (pentru New York), pe măsură ce primim tot mai multe solicitări de la operatori pentru a aduce Galaxy S4 în ţara lor", a declarat şeful diviziei mobile a Samsung, JK Shin.

Din informaţiile de până acum despre Galaxy S4 se ştie că va avea un procesor mai bun (nu neapărat cu mai mult de patru nuclee) - este speculat un Qualcomm Snapdragon 600 -, memoria RAM va ajunge la 2GB şi camera foto cel mai probabil va atinge cota de 13 megapixeli. Ecranul trece la 5 inci şi va fi full HD, asemănător Xperia Z sau HTC Butterfly.

 Galaxy S3 a fost un succes pentru companie, reuşind vânzări de câteva zeci de milioane de unităţi, astfel că şi succesorul este aşteptat cu interes. Mai mult, este aşteptată replica Apple când va lansa următorul iPhone. Cele două companii sunt într-o luptă directă pe piaţa producătorilor.

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.