Noua Generaţie de Jocuri Online 3D!

O firmă din Iaşi specializată în jocuri browser, anunţă lansarea unui website nou, cu jocuri online gratuite, care va face valuri cu siguranţă.

"Ne pasă de utilizatorii noştrii! De aceea oferim tuturor acces uşor către jocuri gratuite, iar asta este, de asemenea, şi cea mai bună modalitate pentru internauţi, de a se conecta şi interacţiona între ei", spune fondatorul site-ului.

Reprezentanţii website-ului fac apel la toţi pasionaţii de jocuri! Acum aveţi şansa de a juca jocuri browser care să fie mai mult decât o simplă modalitate de a alunga plictiseala din orele lungi de muncă la birou. Cine nu a împușcat zombi sau orice alt tip de „lighioană” imobilă, a spart baloane, a colecționat monede, diamante, cristale, sau a condus o motocicletă peste diferite tipuri de obstacole? Problema cu aceste tipuri de jocuri online este că sunt captivante pe moment, însă nimeni nu revine în mod constant la acest tip de divertisment. Cum ar fi totuși, să existe un website de jocuri browser care să îți ofere imersiunea specifică unui stand alone? Pentru asta există Pepoworld!

Website-ul își propune să ofere o gamă variată de jocuri noi, legate între ele printr-o poveste comună și un sistem ingenios de recompense. De la jocuri de aventură şi acţiune, la puzzle-uri şi jocuri de logică, iar lista nu se opreşte aici. Pe scurt, Pepoworld merită o încercare, fără îndoială!

Website-ul își va deschide porțile virtuale pentru useri în luna Februarie. Aceștia sunt invitați să se pună în pielea lui Morg, diavolul cu patru mâini și titlu onorific de „not allowed at ANY card game contest”, sau Zorg, îngerul cu dificultăți de concentrare și atitudine permanentă de „happy go lucky”, în aventura de recuperare a diamantului ce încunună sceptrul Sfântului Clătită. Și să nu credeți că necazurile iau sfârșit odată cu recuperarea diamantului...

Totul în luna Februarie, se anunţă şi un concurs de lansare cu 60 de premii.

Înregistraţi-vă pe Pepoworld - jocuri online şi pe pagina de Facebook, pentru a sta la curent cu toate update-urile, lansările de jocuri, noutăţile si promoţiile care urmează.

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.