Care ar trebui sa fie conditiile dumneavoastra cand cumparati un laptop second hand

Achizitionarea unui laptop este destul de dificila, dicutiile incep de la ce caracteristici sa aiba pana la cat de mare sa fie hard-ul. Atunci cand te hotarasti sa cumperi un laptop second hand(sau laptop refurbised) sau un laptop nou, deja parerile sunt impartite. Orice discutie incepe de la suma pe care va permiteti sa o cheltuiti.

Ca si in cazul unei masini, care odata iesita pe portile fabricii are un pret deja mai mic cu cateva procente, asa se intampla si in aceasta situatie. Daca nu ai o suma de bani destul de mare pentru a investi intr-un laptop nou , cea mai la indemana solutie sunt centrele de electronice second-hand.

Principalul avantaj atunci cand va cumparati un laptop second hand este pretul cu mult mai mic decat unul nou. Raportul performanta/ calitate / pret este cu mult mai bun si este favorizata performanta oferita la un pret mult mai mic.

Cand cumparati un laptop second hand conditiile dumneavoastra ar trebui sa fie urmatoarele:

  • - sa nu coste prea mult
  • - sa functioneze bine din punct de vedere tehnic
  • - sa aiba garantie de macar un an 
  • - sa se poata conecta la retele wireless
  • - sa tina bateria macar 30 - 45 de minute
  • - sa aiba un aspect frumos, o culoare practica 

Atunci cand va hotarati sa achizitionati un laptop second hand ar fi bine sa incercati sa va orientati spre un magazin de specialitate, care repara şi comercializeaza, va vor oferi acte si 6-12 luni garantie. Un astfel de magazin online este www.pretulok.ro. Acesta are si un depozit asa ca daca doriti un laptop ieftin in Bucuresti ar trebui cu siguranta sa treceti pe la ei.

Acestia vand la preturi foarte mici calculatoare, monitoare, laptopuri, imprimante si multe alte produse din gama IT. La fiecare produs cumparat de la ei va ofera o garantie de minim 12 luni. In plus de asta pe fiecare garantie beneficiati de un cupon de reducere de 5% pentru urmatoarele comenzi plasate pe site-ul lor.

Inainte ca produsele sa plece de la ei, produsele se verifica si se testeaza pentru a nu exista nici un fel de dubiu privind functionabilitatea produselor.


Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.