Vrei un tratament de Diva ? Incearca VelaShape III – tratamentul vedetelor de la Hollywood

VelaShape III este cel mai nou tratament de remodelare corporala si reducere a celulitei aparut in Romania, ce contureaza corpul intr-un mod unic si reda fermitatea pielii, usor de utilizat, fara timp de recuperare. Cu ajutorul VelaShape III puteti obtine silueta de vis a vedetelor de la Hollywood.

VelaShape III este un must la Hollywood. Tratamentele sale au fost folosite cu succes de vedete precum Kim Kardashian, Demi Moore, Madonna sau Sharon Stone.

VelaShape III este cel mai bun tratament de remodelare corporala castigand locul 1 in 2013 la Congresul Anti-Aging  European (AMEC ) de la Paris. Bazat pe tehnologia Elos, VelaShape III combina infrarosu, radiofrecventa bi-polara si vacuumul pentru a incalzi tesutul de la 3mm la 15 mm in adancime. 

Combinarea infrarosului cu vacuum si radiofrecventa incalzesc in profunzime celulele grase, adipocitele, tesutul conectiv si fibrele de colagen. 

Odata incalzit tesului creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si stimularea colagenului nou. In plus, se intensifica activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara.

Dupa ce l-au folosit vedetele de la Hollywood, poate fi incercat cu incredere si de femeile din Romania. Rezultatele sunt exceptionale si imediate. Dupa prima sedinta sunt vizibili peste 2cm de reducere circumferentiala. Pielea devine ferma, celulita si cm in plus dispar , volumul, textura si aspectul general al pielii sunt imbunatatite. Cu VelaShape III gradul de multumire al celor peste 5 milioane de pacienti tratati la nivel global este de 97%.

 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.