Madonna socheaza fanii din nou

Madonna are un ten de invidiat cu care socheaza din nou publicul in numarul de vara V Magazine. Vedeta in varsta de 55 de ani arata mai tanara ca oricand in urma tratamentelor exclusiviste Intraceuticals.

Un pictorial cu elemente dominatrix-chic, semnat Steven Klein le prezinta pe doua dintre cele mai in voga cantarete ale momentului, Madonna si Kathy Perry in mai multe ipostaze provocatoare.

Madonna este recunoscuta publicului pentru metamorfozele sale incitante, insa Kathy este o reala surpriza, mai ales pentru ca cea din urma face parte dintr-o familie de pastori penticostali si pana acum nu a avut decat aparitii decente.

Asa cum nu le-ati mai vazut niciodata, cu haine mulate, manusi si cizme din piele, ruj rosu si un make-up retro semnat de Gina Brook (Intraceuticals). Cele doua dive sunt legate de maini, de picioare si ingenuncheaza pe rand una la picioarele celeilalte intr-un duet perfect seducator  blonda vs bruneta.

Rivalitate si imagini hot cu Madonna si Kathy Perry intr-un pictorial cu totul si cu totul original in noul numar V Magazine.

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.