Parfumul, un accesoriu foarte important

Parfumul reprezinta una dintre cele mai importante accesorii feminine care ofera stil, eleganta si personalitate celei care stie sa-l poarte. Se spune ca atunci cand vrei sa iti cladesti o impresie despre o anumita persoana poti sa incerci sa-i adulmeci mirosul care te va ghida spre un anumit tip de personalitate.

Pentru ca ai dreptul sa fii speciala, pentru ca tu reprezinti cea care poate sa ofere si-n acelasi timp sa accepte dragostea si admiratia celor din jur trebuie sa dezlegi mesterul oricarei clipe si sa o transformi intr-un moment unic, de neuitat. Orice aparitie a ta, trebuie sa fie una speciala care sa atraga privirile admirative a celor din jur.

Astfel pe langa vestimentatia eleganta, pe langa accesoriile discreta dar cu bun gust si pe langa machiajul misterios, alege un parfum care sa te reprezinta si care sa exprime o parte din tine. Se spune ca modul in care mirosi este o parte din limbajul non-verbal care dezvaluie stari, sentimente pentru care inca nu au fost inventate cuvintele.

Daca la inceput parfumurile au fost inventate pentru a ascunde diverse mirosuri urate, acum ele au scopul de a potenta unele calitati feminine, de a oferi o nota de  eleganta, bun gust si de ingrijire care nu ar trebui sa-i lipsesca niciunei femei care se respecta cu adevarat.

Se spune ca lucrurile cu adevarat importante sunt cele care-si pastreaza valoarea in timp, fara as pierde vreun pic din frumusete si stalucire. Astfel putem sa observam ca cele mai importante firme producatoare de parfumuri, Chanel, Dolce & Gabbana, Dior isi scriu istoria de o buna perioada de timp, fiind pe buzele tuturor celor care stiu sa aprecieze adevarata calitate si bunul gust.

Pentru ca eternul mister feminin nu trebuie dezvaluit, el trebuie potentat de fiecare dintre noi, cu ajutorul unui strop din parfumul preferat care ne va ajuta sa devenim irezistibile. Daca orice parfum are o poveste, atunci te invit sa le asculti si sa vezi in care dintre ele te-ai vedea, pentru ca un parfum mai intai se simte, se gusta cu simturile si apoi se miroase cu adevarat, provocand astefl un rasfat total pe care-l meriti.

Recomandam http://www.revis.ro

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.