LifeStyle

Cele mai noi chestii in moda, sanatate, tehnologie

Cum rămânem concentraţi într-o lume plină de stres?

Acum câteva decenii se presupunea că dezvoltarea tehnologică ar fi însemnat mai mult timp liber pentru oameni şi i-ar fi scutit pe aceştia de stresul cotidian. Realitatea este însă cu totul alta: nu numai că avem din ce în ce mai puţin timp pentru noi şi pentru familie, dar suntem din ce în ce mai stresaţi, ne trăim viaţa în viteză, nu mai conştientizăm atât de clar lucrurile care se întâmplă în jurul nostru, iar concentrarea nu mai e de mult timp punctul nostru forte.

Invataturi crestine practice despre moartea omului

Atunci cand o persoana draga se stinge din viata interesul nostru este sa ne facem datoria de buni crestini si sa respectam oranduiala bisericii pentru a arata respect pentru cel plecat de langa noi si pentru ca sufletul sau sa fie in pace.

Iata cateva invataturi pe care le aflam de la Sfintii Parinti si de care se cuvine sa tinem seama:

Cabluri de fibra optica - domenii de aplicatie


Cablul de fibra optica este un cablu de retea format din mai multe fibre de sticla, care sunt acoperite de o manta de protectie si manipulare. Aceste cabluri sunt utilizate pentru Internet de mare viteza sau in retele de comunicatii cu latime de banda foarte mare. Cablurile cu fibra optica sunt din ce in ce mai utilizate in aceste zile iar domeniul lor de aplicabilitate s-a diversificat. Astfel ele sunt folosite si in domeniul medico-chirurgical ca ghiduri de lumina si echipamente de imagistica.

Utilizarea cablurilor de fibra optica

PRO-NETWORKING.ro - Magazin online cu accesorii de fibra optica

Gestionarea eficienta a cablurilor dintr-o retea de fibra optica poate fi comparata cu o forma de arta. Utilizarea accesoriilor fibra optica potrivite este cu atat mai importanta.

Pe masura ce locurile de munca moderne si familiile devin din ce in ce mai complexe si utilizeaza din ce in ce mai multa tehnologie, la fel si o multitudine de cabluri se infiltreaza in viata noatra de zi cu zi. Pentru a nu crea confuzie, este esential sa discutam despre un management eficient al cablurilor.

Moduri de promovare site seo si cum sa obtineti mai mult trafic pe site

Promovarea site-ului poate fi un proces destul de dificil mai ales daca nu cunoasteti anumite instrumente eficiente si nu sunteti la curent cu ultimele noutati in domeniu. Cand va grabiti, va doriti eficienta maxima si rezultate bune este indicat sa externalizati serviciile de seo, adica sa apelati la o agentie de promovare site seo. Este cel mai scurt drum catre succes. Altfel, exista cateva modalitati de promovare pe care le puteti incerca direct.

Aceste tehnici si strategii s-au dovedit deja eficiente pentru alte site-uri si blog-uri.

Praf si caldura - metode de intretinere a laptopului

Da, caldura reprezinta "cauza mortii" pentru cele mai multe laptopuri. Caldura face ca toate componentele sa se dilate sau sa se contracte putin. In plus, o temperatura inalta poate ajunge la un nivel critic incat laptopul sa se inchisa singur, aparent fara un motiv real. Daca ventilatoarele si radioatorul de pe procesor sunt infundate cu praf, atunci laptopul va avertizeaza ca exista o problema. Cum? Se opreste singur.

Este hipnoza un lucru real sau o ... ficţiune?

Chiar dacă multe persoane percep hipnoza ca fiind o unealtă magică, folosită în vrăjitorie, prin care cineva te poate manipula sau îţi poate face rău, specialiştii și profesioniștii în domeniu demonstrează că hipnoza este atât un proces terapeutic, cât şi o stare. Hipnoza vine în beneficiul clientului pentru a-l ajuta să obțină rezultatele dorite, fie că este vorba de vindecare și însănătoșire sau despre atingerea scopurilor.

Doar jumătate din traficul online este uman

Psiholog: “Internetul nu e atât de liber pe cât credem noi

            Internetul nu este un mediu de comunicare atât de liber şi sigur pe cât ne place să credem, iar un studiu realizat de Imperva Incapsula arată că, în anul 2015, doar 51,5% din traficul online era generat de oameni, iar restul de roboţi virtuali. Totodată, studiul realizat pe un eşantion de 35.000 de website-uri mai arată că 29% dintre aceşti roboţi sunt răi, iar 19,5% sunt buni.

De ce au românii apetitul ridicat pentru reduceri şi gratuitate?

Simpla vedere a etichetelor de reduceri, anunţate cu litere mari şi rosii de magazine, stimulează creşterea tensiunii sanguine, produce o stare de agitaţie, creşte

nivelul adrenalinei şi, în cazul multor români, acest stimul vizual îi “forţează” să cumpere mai mult decât de obicei, este de părere psihologul Iuliana Fűlaș.

Învață să eviți blocajele mentale și emoționale!

În contextul în care societatea modernă întâmpină din ce în ce mai multe probleme în viața personală, socială și profesională, cauzate în mare parte de stres, psihologii din România consideră că una dintre cele mai bune metode de redresare a situației este așa-zisa “programare neurolinvistică” (NLP).

Pages

Subscribe to RSS - LifeStyle