BookLand Evolution sustine dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor

Cateva dintre cele mai interesante personalitati lanseaza liceenilor si studentilor din Satu Mare o propunere de nerefuzat: o intalnire timp de trei ore in cadrul careia isi pot descoperi vocatia si gasi solutii pentru viitorul profesional, cu prilejul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.

Evenimentul se va desfasura incepand cu data de 11 mai 2015 la Biblioteca Judeteana Satu Mare, tinerii fiind invitati sa participe GRATUIT de luni pana vineri (11-15 mai), in intervalul orar 15:00-17:00. Printre personalitatile care au raspuns deja pozitiv invitatiei Bookland Evolution se numara: Robert Laszlo (Director @ CJCPCT Satu Mare), Daniel Mois (Consilier de dezvoltare personala, Trainer motivaţional, Life Coach), Cosmina Bordas (Trainer/Formator), Loredana Stirbu (Scriitoare si Poeta), Paul Sarvadi (Coordonatorul si initiatorul Festivalului “SPOT”), Sorin Oros (Actor si Regizor), Dan Bale (Profesor de fotografie, Presedinte @ Asociatia Artistilor Fotografi “Prisma”), iar lista continua.

Eveniment Facebook.

Caravana Conferintelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi in alte 4 orase din tara, poposind timp de o saptamana in fiecare. Urmatorul oras din itinerariu este Oradea.

Prima parte a Conferintelor (sesiunea de primavara) se va incheia in vara dupa 60 zile iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamna) are aceeasi durata (21 septembrie - 4 decembrie); in total, peste 1.000.000 liceeni si studenti din 23 orase sunt invitati sa descopere solutii pentru viitorul lor profesional si sa isi largeasca orizontul de cunostinte multumita experientelor si ideilor impartasite de cei peste 800 profesionisti consacrati, care se vor alatura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Categories: 

Comments

1

Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email: anca.fizesan@yahoo.com

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.