Metode de depunere la casele de pariuri

Un criteriu foarte important in alegerea unei case de pariuri este cel de plati pariuri online. Si aici ne referim atat la metodele de depunere, cat si cele de retragerere de care dispune acea casa.

Cardurile de credit sau de debit sunt prezente ca si metode de depunere si retragere la toate casele de pariuri, atat cele cunoscute, cat si cele mai putin cunoscute. In ultimul timp, tot mai multe case de pariuri au inteles ca este mult mai comod sa depui si sa retragi prin intermediul portofelelor virtuale (Skrill/Paysafecard/Netteler). Asadar, majoritatea a implementat aceasta modalitate si ne referim aici in special la acele case de pariuri europene. O alta metoda des intalnita este cea a transferului bancar.

Pentru cei care inca nu au incredere in aceste portofele virtuale, le spunem ca pot sta linistiti, banii fiind in deplina siguranta. In cazul Skrill, asta poate fi vazut cu usurinta chiar la accesarea siteului. In stanga adresei de skrill va apare scris "Skrill Holdings Limited", alaturi de un lacatel. Ei bine, acel lacatel certifica faptul nimeni, in afara de dumneavoastra, nu va avea acces la acel cont.

Asadar, inainte de a va crea un cont, este util sa vizualizati plati pariuri online.

Nu doar depunere la casa de pariuri, pe care oricum le veti vedea, fiindca nu aveti cum sa depuneti daca nu intrati pe pagina de depunere, ci si pe cele de retragere. Este foarte important sa fie disponibile cat mai multe metode de retragere, nu doar prin transfer bancar sau prin cardul de credit. In cazul in care nu sunteti sigur de optiunile de retragere avute de acea casa de pariuri, puteti trimite un e-mail pe adresa acelei case, in care sa intrebati acest lucru.

Sigur, daca ati facut o depunere prin cardul de credit nu puteti retrage prin Skrill, sa spunem. Cu alte cuvinte, veti putea retrage doar prin metoda prin care ati depus. De asemenea, nu puteti retrage o suma de bani fara a depune, in prealabil. Si aici ne referim mai ales la bonusurile acordate in urma castigarii unui concurs sponsorizat de acea casa de pariuri sau in urma unor castiguri din turneele freerol de poker.

Un alt aspect in plati pariuri online este comisionul.

Majoritatea caselor de pariuri cunoscute nu percep comision, nici la depunere, dar nici la retragere. Sunt putine case care va opresc comision la retragere si mai  putine care fac acest lucru la depuneri. In orice caz, eventualul comision este nesemnificativ. Pe aceasta pagina veti descoperi cateva case de pariuri la care merita sa va faceti cont, acestea neavand niciun fel de comision, pe langa alte avantaje, printre care oferta bogata de pariuri.

Categories: 

Comments

2

Castiga bani! In premiera absoluta la nivel mondial! Castiga bani si bucura-te de timpul tau liber! Un nou sistem, impecabil de eficient, te ajuta sa-ti cladesti un viitor mult mai bun! Castiga bani cu cel mai revolutionar program de lucru part-time la domiciliu! Te ajutam pas cu pas sa castigi! Cere acum detalii la adresa de email:
corisioan@yahoo.com

Bani online! Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: corisioan@yahoo.com

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.