Jocurile de strategie

Nu am acordat o importanta foarte mare site-urilor care ofera vizitatorilor gratuit jocuri online, deoarece am considerat ca nu este o modalitate foarte “interesanta” de a iti petrece timpul liber. Asta pana intr-o zi cand, vremea urata de afara si prietenii din jur care erau antrenati in alte activitati cotidiene, au fost factorii care au contribuit la o plictiseala teribila. Dupa cateva click-uri, nu o sa va vina sa credeti cat de usor puteti ajunge pe un site care ofera jocuri, am “aterizat” pe un site si am ales, aleator, un joc.

Chiar daca nu aveam experienta in acest domeniu mi-am dat seama, dupa cateva jocuri alese, ca am nevoie de mai multa adrenalina, de un joc care sa imi “puna mintea la contributie” si astfel am ales un joc de strategie. Trebuia sa castig noi teritorii, iar la inceput aveam o armata “lesinata”, aveam putine resurse, putini luptatori si putine arme. Totul a depins de cat de strategic mi-am pozitionat putinii luptatori si turnurile de aparare, in acest fel am reusit sa castig cateva batalii si sa imi maresc “avutia”.

Experienta castigata si banii acumulati m-au ajutat sa imi dezvolt armata, sa imbunatatesc abilitatile eroilor mei si sa imi achizitionez arme si armament de calitate. In scurt timp, mai exact dupa cateva ore, am reusit sa castig teritorii importante si sa ma “duelez” cu dusmani foarte puternici. Din acel moment am stiut ca jocurile de strategie sunt exact pe gustul meu, iar de atunci de fiecare data cand am putin timp liber la dispozitie optez cu incredere pentru acest gen de jocuri.

Aceste jocuri imi ofera doza zilnica de adrenalina, ma ajuta sa ma detasez de problemele cotidiene si sa ma incarc cu multa energie si buna dispozitie. Voi ce fel de jocuri preferati si de ce? Avem printre noi si fani ai gandirii strategice?

Categories: 

Comments

1

Presupun ca asta este un advertorial.. meh... a fost interesant oricum..

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.