Despre jocurile online

Spus mai pe scurt, un joc online este un joc care se joaca pe internet in aproape orice browser si fara a fi descarcat si instalat pe computer, internetul fiind reteaua globala de calculatoare. Exista tot felul de servere care gazduiesc astfel de jocuri la care se conecteaza jucatorii pentru a le putea juca. 

Este uimitoare turnura pe care a luat-o jocurile video, respectiv cele de pe calculator in ultimii ani. Nu putini sunt aceia care inca isi mai aduc aminte de consolele alaturi de care ne-am inceput existenta ca gameri, cele care il implicau pe Mario si casete cumparate de pe tarabe, pentru ca in anul 2012 sa ai in fata ta orice joc doresti in doar cateva minute, ore cel mult. Fie ca vorbim despre jocuri 3D, jocuri pentru fete, strategie, shootere, s.a.m.d., acestea isi gasesc varianta simplificata in platforma flash pe care sunt construite mai toate aplicatiile ce pot fi accesate aproape de pe orice calculator.

Aceste jocuri online pot fi accesate chiar si atunci cand esti la servici, pentru nu a avea parte de timpi morti si de a ramane mereu in priza. Tot ce iti trebuie e un calcator si conexiune la internet. Incredibil cum cei care au pus umarul la nasterea acestor aplicatii, au izbutit sa impacheteze tot ceea ce stiau pana acum intr-un pachet atat de atractiv pentru utilizatorul de pretutindeni.
Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.