Cum se pot distra vara asta copiii din Satu Mare

Încă o săptămână de şcoală şi elevii iau vacanţă. Dacă până acum stăteau supravegheaţi de profesori mare parte din timp, acum părinţii se confruntă cu vechea problemă: ce face copilul în timpul liber, cât timp ei sunt la serviciu? 

Cei mai norocoşi au o rudă apropiată care vine şi stă cu copilul, până ajunge părintele acasă. Alţii apelează la bone sau îi trimit la bunici. Alternativa este să se trimită copilul în tabără. În acest fel copiii se bucură de programe educative, fără a sta mult timp cu ochii în calculator sau în televizor. În privinţa mâncării nu trebuie să îşi facă probleme, taberele fiind bine aprovizionate.

 Una dintre atracţiile taberelor este că se doarme şi se mănâncă împreună cu alţi copii, lucruri de care altfel se bucură mai rar copiii, în timpul şcolii. Taberele pot fi generale sau tematice: de sport, de limbi străine, etc. În funcţie de alegerea făcută, părinţii trebuie să aibă grijă ce îi pun în bagaj copilului. 

Vacanţa de vară este perioada în care copiii se relaxează după un an de studii şi „îşi reîncarcă bateriile” pentru noul an. În această perioadă, cei mai norocoşi au parte de experienţe noi, aprofundează cunoştinţele acumulate şi îşi creează amintiri plăcute pe care şi le vor aminti toată viaţa.

Categories: 

Adauga un nou comentariu

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.